Tuesday

Jubah Moden dari Indonesia














Cantik tak?

18 comments:

DIYANA AMIR

assalamualaikum...
cantik2 ye jubah di kedai nie..macam mane dengan harga nyer??

sitiaimanbusiness

bagaiman dgn harga?hubungi saya melalui email celby105@yahoo.com
saya berminat

♥M.I.Z.A♥

Boleh saya tawu kedai ni dimana? Berapa harga jubah2 tersebut? bole emailkn ke misz.miza@yahoo.com

TQ
=)

Anonymous

Cantik.cmne nk order?

Anonymous

cm ner nk order?

myPreciousIrHarith

actually ni kat kedai kenalan dr indonesia.klu nak order,bleh la pilih n email ke sy.nanti sy tlg orderkan.biasa harga sana murah2 je.cm harga postage yg mahal.tp klu ramai nak order,postage bleh jd murah sebab guna pukal je.

alipyadalalip@yahoo.com

kalau ada ms,nanti aida masukkan entry gambar2 jubah yg bleh dpilih ye.insyaallah next week..harap igt..klu lupa,tlg ingatkan ye..hehe

Nurul nasuha

Cantik..cmner ngn harga?blh email pd sy..nurul_nasuha87@yahoo.com..sempat x sblm raya ni?

Nurul nasuha

Cantik..brapa harga blh email sy nurul_nasuha87@yahoo.com..hantar pic skali ye..

Yasmine Abdul Ghani

berapa harga semua jubah ni?? boleh xsaya nak beli banyak??

awny

nak taw harga dlu,bwu nk order

myPreciousIrHarith

Harga serendah rm110-rm130

sahida

cantik2...boleh bg gambar jubah2 lain?boleh email ke sahida.anuar@gmail.com

Anonymous

salam, ada amek order lg x utk jubah ni?if ada,boleh email saya gambar2 jubah utk dipilih?email sahida.anuar@gmail.com

Anonymous

cntiknye..cmne nk tempah ea..

Anonymous

salam...
sis ade amek order ag x..sy brmnat if ade boleh x email zrynn89@yahoo.com

Anonymous

ade lagi tak? emel kan saya kat syukeda@gmail.com..

nurul

As salam dear,, maseh open order lg ke,, nurul181@gmail.com

myPreciousIrHarith

Maaf ye..aida dah xamik tempahan order jubah lagi..maaf sesangat..tapi andai 1 day nanti aida rajin lagi nk nak jual jubah2 dr indon ni , sy inform

Post a Comment

sudi2