Tuesday

Jubah Moden dari Indonesia














Cantik tak?

18 comments:

  1. assalamualaikum...
    cantik2 ye jubah di kedai nie..macam mane dengan harga nyer??

    ReplyDelete
  2. bagaiman dgn harga?hubungi saya melalui email celby105@yahoo.com
    saya berminat

    ReplyDelete
  3. Boleh saya tawu kedai ni dimana? Berapa harga jubah2 tersebut? bole emailkn ke misz.miza@yahoo.com

    TQ
    =)

    ReplyDelete
  4. Cantik.cmne nk order?

    ReplyDelete
  5. cm ner nk order?

    ReplyDelete
  6. actually ni kat kedai kenalan dr indonesia.klu nak order,bleh la pilih n email ke sy.nanti sy tlg orderkan.biasa harga sana murah2 je.cm harga postage yg mahal.tp klu ramai nak order,postage bleh jd murah sebab guna pukal je.

    alipyadalalip@yahoo.com

    kalau ada ms,nanti aida masukkan entry gambar2 jubah yg bleh dpilih ye.insyaallah next week..harap igt..klu lupa,tlg ingatkan ye..hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik..cmner ngn harga?blh email pd sy..nurul_nasuha87@yahoo.com..sempat x sblm raya ni?

    ReplyDelete
  8. Cantik..brapa harga blh email sy nurul_nasuha87@yahoo.com..hantar pic skali ye..

    ReplyDelete
  9. berapa harga semua jubah ni?? boleh xsaya nak beli banyak??

    ReplyDelete
  10. nak taw harga dlu,bwu nk order

    ReplyDelete
  11. cantik2...boleh bg gambar jubah2 lain?boleh email ke sahida.anuar@gmail.com

    ReplyDelete
  12. salam, ada amek order lg x utk jubah ni?if ada,boleh email saya gambar2 jubah utk dipilih?email sahida.anuar@gmail.com

    ReplyDelete
  13. cntiknye..cmne nk tempah ea..

    ReplyDelete
  14. salam...
    sis ade amek order ag x..sy brmnat if ade boleh x email zrynn89@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. ade lagi tak? emel kan saya kat syukeda@gmail.com..

    ReplyDelete
  16. As salam dear,, maseh open order lg ke,, nurul181@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Maaf ye..aida dah xamik tempahan order jubah lagi..maaf sesangat..tapi andai 1 day nanti aida rajin lagi nk nak jual jubah2 dr indon ni , sy inform

    ReplyDelete

sudi2