Friday

Beli Full Pack Shaklee dan Anda Berpeluang Memenangi Hadiah Bernilai RM 1000

 Saya ingin kongsikan keseronokkan Shaklee saya dengan ANDA! Jika anda sukakannya, mari gandakan kegembiraan anda!!!

Sempena promosi pengenalan produk shaklee di blog AidaIrHarith ni, so kami nak lancarkan promosi pembelian shaklee secara full pack dan rebut peluang untuk memenangi barangan Shaklee bernilai RM 1000 dan voucher penginapan di Hotel Marriot / Renaissance


Bermula 23 Februari 2011- 30 April 2011


Best WaterHadiah Utama
Product  Shaklee bernilai RM1000


Hadiah Bulanan 
2 x Fullpack set A
1x Voucher  Disc penginapan di Marriot / Renaissance
 Apa yang perlu anda lakukan?

  • Anda hanya perlu membuat pembelian minimum sebanyak RM200 (tidak termasuk kos pos) dalam satu invois menggunakan ID saya 835944 dan layak menyertainya. Ini adalah anjuran GBS - Geng Shaklee Trial Pack.

  • Pembelian melebihi RM400 melayakkan anda mendapat dua cabutan, RM600 untuk 3 cabutan dan seterusnya. 

  • Jika anda membuat pembelian secara walk in, pastikan anda membeli di branch yang disahkan oleh Shaklee dan bukan dari mana-mana mereka yang menyimpan stok (Shaklee tidak menyediakan stokis) dan sms kan kepada saya di 013-6913889 atau email alipyadalalip@yahoo.com : Nama , No telefon dan Sales Order No yang ada dalam invois belian.

  • Cabutan bagi hadiah bulanan ialah seramai 3 orang dari senarai pembelian di mana kami menyediakan 2 set untuk Multivitamin, b com dan Vitamin C serta seorang akan memenangi Voucher Disc Percutian/ Penginapan Di Marriot/ Renaissance.

  • Tiada slogan atau soalan yang perlu dijawab. 

  • Cabutan akan dibuat setiap bulan dan BERITA  HEBAT  : Pemenang hadiah bulanan LAYAK untuk menjadi pemenang hadiah UTAMA. Inilah BONUS BERGANDA! Bermakna walaupun anda telah menjadi pemenang hadiah bulanan , anda masih berpeluang memenangi hadiah UTAMA.

  • Lebih banyak pembelian lebih banyak peluang!

  • Punya kekangan untuk membeli vitamin fullpack? Inilah peluang mengajak adik beradik atau opismate anda berkongsi duit dan membeli vitamin bersama. Beli vitamin secara fullpack, dan anda boleh bahagikan kepada rakan / adik beradik yang dikongsi. Mana tahu anda memang? Hadiah juga boleh dikongsikan bersama! Gandakan kegembiraan anda dan adik beradik/rakan kongsi anda!!!!

  • Jangan tunggu lagi. Pernah dengar iklan Peraturan 88: Sukakannya! Gandakannya! Bermula 23 Februari 2011- 30 April 2011.

Jadikan tahun 2011 tahun yang penuh dengan kesejahteraan, kesihatan, kegembiraan dan kekayaan!!!!!! Pernahkah anda terfikir mengapa Full Pack vitamin Shaklee lebih murah?


* ianya adalah harga ahli dan saya beri kepada semua kawan-kawan  termasuklah kalian yang membaca blog ini.
* tiada kos re-packing.
* belian secara pukal pastinya lebih murah :)
* Berbaloi dengan lebih penjimatan! 
* Ber "seal" dan lebih baik.

No comments:

Post a Comment

sudi2